Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo Soptíka 2019 - Záboří nad Labem

23. 5. 2019

1. kolo Soptíka 2019 – Záboří nad Labem

První kolo letošního Soptíka přivedlo družstva dětí a dorostu na hřiště v Záboří nad Labem.

Náš sbor zastupovalo 5 družstev. Nejprve se představila naše nejmenší sestava. V přípravce se sešlo více dětí, které teprve začínají. I přes to, že družstvo běželo jen v pěti (z toho jedno dítě půjčené z Uhlířských Janovic – za což moc děkujeme), oba pokusy se podařilo dokončit a družstvo obsadilo šesté místo.

V kategorii dorostu nastupovalo družstvo v téměř stejné sestavě jako v loňském roce. Zkušenost tohoto týmu byla znát i na trati. Oba pokusy byly velice vyrovnané a konečné druhé místo bylo zasloužené.

Mladší děti šly na start rozděleni do dvou družstev. Velké množství dětí si zaběhlo poprvé závody v této kategorii (v loňském roce běhaly za přípravku). Obě družstva předvedla požární útoky bez větších chyb a v celkovém pořadí obsadila páté a jedenácté místo.

Družstvo starších díky nemoci muselo povolat na pravý proud Ondru Barance. Ondra předvedl, že nemá problém zaběhnout i v starší kategorii a na postu, který normálně neběhá. Dva vyrovnané pokusy stačily v celkovém pořadí krásnou druhou příčku.

 

Náhledy fotografií ze složky 60m - 2019