Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo Soptíka 2019 - Církvice

28. 5. 2019

2. kolo Soptíka 2019 + vyhodnocení Plamene – Církvice

V neděli 26.5.2019 se sjela družstva dětí a dorostu do Církvic. Na pořadu dne bylo druhé kolo letošního Soptíka a vyhodnocení celoroční činnosti dorostu a Plamene.

            Z našich družstev se na start jako první postavilo družstvo přípravky. V týdnu se podařilo doplnit toto nejmladší družstvo o několik nových členů. Díky tomu mohlo družstvo nastoupit v plném počtu (7 dětí). Svou premiéru si v Církvicich odběhly hned tři děti.

První pokus skončil v čase 64,39. Druhý pokus byl o poznání rychlejší a čas se zastavil na hodnotě 34,32. Tento čas stačil na pěkné páté místo.

            V kategorii mladších dětí ukázala své útoky dvě naše družstva. Béčko ukončilo svůj lepší pokus v čase 23,92 a skončilo na devátém místě. Áčko ukončilo lepší pokus v čase 24,72 a usadilo se na desátém místě. Tady je vidět, jak jsou obě naše družstva vyrovnaná.

            Družstvo starších mělo za cíl obhájit stupně vítězů z minulého kola. První rozběh zastavil časomíru na hodnotě 19,51 a to byl nejrychlejší pokus prvního kola. V druhém kole bylo jasné, že není na co čekat a jít naplno. Vše se podařilo a čas druhého útoku 18,39 znamenal vítězství v soutěži.

            Poslední se v Církvici na trať rozběhla družstva dorostu. Naše sestava měla také cíl obhájit druhé místo z minulého týdne. První pokus skončil v čase 31,15 a bylo jasné, že je co zlepšovat. Druhý pokus byl rychlejší a jeho hodnota byla 26,38. Tento čas stačil na šesté místo. O vyrovnanosti soutěže dorostu nasvědčuje i to, že do rozdílu 2 vteřin se vešlo hned šest družstev.

            Dnes se vyhodnocovala i soutěž POOD. V okresním kole se na stupních vítězů umístila hned dvě děvčata z našeho sboru. Ve své věkové kategorii, v literární část na druhém místě skončila Pavla Moravcová a na prvním místě Vendula Musilová. Gratulujeme!

            V celkovém pořadí Plamen 2018 – 2019 skončila naše družstva následně:

Mladší A 9.místo

Mladší B 12.místo

Starší  7.místo

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2. kolo Soptíka 2019 - Církvice