Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo Soptíka 2019 - Kácov

21. 6. 2019

3. kolo Soptíka 2019 – Kácov

V sobotu 8.6 se sjela družstva mládeže do Kácova na třetí kolo letošního Soptíka.

            V kategorii přípravky se naše družstvo muselo poprat a absencí několika dětí. První pokus skončil v čase 53,73. V druhém rozběhu se vše nepovedlo tak, jak by si to každý z nás představoval a po problémech se časomíra zastavila na hodnotě 118,25. I přes to, že se pokus nepovedl, tak si všichni členové tohoto družstva zaslouží velikou pochvalu za zvládnutý pokus. Hodně družstev by si s takovým problémem neporadilo, ale naše šikulky to vše zvládly a pokus dokončily. A v pořadí tohoto závodu to stačilo na osmé místo.

            Družstvo dorostu ukázalo dva velmi vyrovnané pokusy. První v čase 27,68 a druhý 27,75. První z nich, který se počítal do výsledkové listiny stačil tentokrát na páté místo.

            Mladší kategorie měla z našeho sboru znovu dvojité zastoupení. Áčko ukázalo v Kácově také dva vyrovnané útoky. Časy 24,31 a 23,82. Lepší z těchto časů stačil na desáté místo. Béčko zaběhlo svůj druhý pokus v čase 22,46 a to posunulo družstvo na pěkné šesté místo.

         Kategorie starších družstev byla pro náš sbor díky druhému pokusu, který zastavil časomíru na hodnotě 18,16 jedinou medailovou pozicí. Rychlejší čas zaznamenalo jen družstvo z Uhlířských Janovic a našim dětem to zajistilo zisk stříbrných medailí.

         Další závody Soptíka nás čekají po prázdninové přestávce. V neděli 8.9 v Močovicích.

 

TM

 

Náhledy fotografií ze složky 3. kolo Soptíka 2019 - Kácov