Jdi na obsah Jdi na menu
 


POODM 2024

21. 6. 2024

POODM 2024

V tomto ročníku se do soutěže POODM zapojilo asi 15 dětí. Většina v kategorii výtvarné (obrázky). Některé děti odevzdaly práce i ve více kategoriích. Letos se konal již padesátý ročník této soutěže. V různých kategoriích se odevzdávají práce na téma hasiči, záchranáři a pro letošní rok v digitální kategorii Bezpečný dům.

První je vyhodnocení v okresním kole. Tam náš sbor uspěl ve 3 kategorích. Na prvním místě se v kategorii L2 (literární práce 6. a 7. třída) umístila Denisa Moravcová. Na prvním místě v kategorii DT (digitálně technologická 12 – 18 let) znovu Denisa Moravcová a do třetice první místo v kategorii L4 (literární 1 – 4 ročník středních škol) Pavla Moravcová. Všechny tři práce postoupily do krajského kola.

V neděli 19.5 se obě holky účastnily slavnostního vyhodnocení krajského kola v zábavném parku Mirákulum. K našemu velkému potěšení, se všechny tři práce umístily na stupních vítězů. Pavla Moravcová obsadila v krajském kole 3. místo, Denisa Moravcová v kategorii DT 2. místo a v kategorii L2 dokonce 1.místo a tím i postoupila do celorepublikového finále.

Na republikové vyhlášení prvních třech v každé kategorii přišla oficiální pozvání pro Denisu Moravcovou. Ve čtvrtek 20.6. vyrazila naše nominované se zástupci sboru a rodiny na hrad Bouzov, kde se konalo slavnostní vyhlášení.  Při samotném vyhlášení panovalo velké napětí, a když vyhlásila moderátorka jako vítězku právě Denisu, zavládlo obrovské nadšení.

Omlouvám se, ale nyní budu trochu osobní.  Musím to napsat… Před 2 roky vyhrála stejnou soutěž naše starší dcera Pavla a byla to neskutečná radost a hrdost. Zároveň to byla i jedna z posledních radostí pro mého taťkucrying. Když ve čtvrtek byla ve stejné kategorii vyhlášená jako vítězka celorepublikového finále mladší dcera, byla to znovu obrovská radost a neskutečná hrdost.  Kdysi někdo řekl: kdo to má? Ano máme doma dvě vítězky celorepublikového finále POODM, kdo to má cool

 

TM

 

Náhledy fotografií ze složky POODM 2024