Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soptík Močovice 2021

25. 9. 2021

Soptík Močovice 2021          

 

V neděli 12.9.2021 se sjela družstva dětí do Močovic na soutěž v požárním útoku. Pro většinu družstev to byla první soutěž po roční pauze zaviněné Covidem.

Nejméně družstev (3) se předvedlo v kategorii dorostu. Domácí družstvo se na start vydalo jako třetí v pořadí a díky požárnímu útoku dokončenému v čase 44,86 na třetím místě i skončilo.

V kategorii starších dětí se předvedlo pět družstev. Díky zranění a nemocem muselo za naše družstvo nastoupit několik mladších dětí a i díky tomu, se nepodařil ani jeden útok podle představ. Druhý pokus skončil v čase 41,33 a to stačilo jen na 5 místo.

Mladší kategorie byla obsazena nejvíce družstvy. Mezi jedenácti družstvy byla i dvě domácí. Béčko bylo složené většinou z dětí, které přišly z přípravky a v kategorii mladších začínají sbírat zkušenosti. Druhým pokusem, který skončil v čase 27,60 obsadilo toto družstvo devátou příčku.

 Áčko bylo složené z „ostřílených“ dětí a bylo to znát v obou pokusech. První pokus s časem 20,27 byl v druhém rozběhu ještě vylepšen na hodnotu 20,10. V celkovém pořadí stačil tento výkon na krásné druhé místo.

V kategorii přípravky si v domácím družstvu odbylo svou hasičskou premiéru hned 5 dětí. Toto družstvo je složené s těch nejmenších dětí od 3 let. V obou pokusech bylo vidět, že jsou to šikovní hasiči a hasičky. Celkově naše družstvo skončilo na 4 místě.

 

TM

 

Náhledy fotografií ze složky Soptík Močovice 2021