Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vodranty 80 let

21. 6. 2011

 

Vodranty 80 let SDH

 

V sobotu 18.6. se na hřišti v Močovicích konala oslava 80 výročí založení SDH Vodranty . Je to první soutěž, kterou v novodobé historii tento sbor pořádal. Soutěže se účastnilo šest družstev mužů. Shodou okolností se ve stejném termínu konala krajská soutěž v Nymburce, což také počet družstev částečně snížilo. Náš sbor se této soutěže účastnil v dosti slepené sestavě, protože několik našich členů mělo jiné povinnosti (Bednárek a Richard svatba, Vlach - Krajská soutěž). Naše sestava:

Koš – Potměšil

Savce – Suchomel

Mašina – Moravec

Béčka – Petráček

Rozdělovač – Cipra

Proud – Hejzman a Kratochvíl

 

Podle našich plánů, jsme chtěli zaběhnout útok pod 40s a to, že jsme v prvním pokuse udělali 32,87s , bylo super a trochu nečekané. Celá soutěž probíhala v pohodové a přátelské náladě, jen počasí nám nepřálo. Náš čas nikdo nepřekonal ani v druhých pokusech a tak jsme celou soutěž vyhráli .

Celkové pořadí:

  1. Močovice
  2. Olšany
  3. Zdeslavice
  4. Vodranty
  5. Podhořany – Nový Dvůr
  6. Souňov

 

Na této akci bylo vidět, že i sbor, který nemá žádné zkušenosti s pořádáním soutěží, může podobné oslavy bez větších problémů pořádat. Myslím, že soutěž se vodranťákům opravdu vydařila a přeji jim, aby tento sbor pokračoval ve stoupající tendenci své činnosti, kterou v posledních letech zdárně zahájil.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Vodranty 80 let

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář